Gama produktów AGRiCO HoReCa obejmuje wysokiej jakości wyroby mięsne, przeznaczone dla obiektów gastronomicznych, restauracji, barów, food trucków. Z naszych półproduktów można przygotować wiele dań kuchni amerykańskiej, meksykańskiej oraz azjatyckiej m.in. burgery, tortille, burrito, sandwiche.
W procesie produkcyjnym AGRiCO HoReCa wykorzystujemy metodę SOUS VIDE czyli wolnego gotowania w niskiej, ściśle kontrolowanej temperaturze przez dwanaście godzin. W efekcie otrzymujemy mięso, które zachowuje swój naturalny smak i cenne wartości odżywcze. Nasze produkty odznaczają się wysoką zawartością białka.
Sos pieczeniowy to tradycyjny, wypróbowany i powszechnie znany smak, który w połączeniu z delikatnymi kawałkami mięsa, staje się wyśmienitym składnikiem przygotowywanej potrawy. Bardziej wysublimowanym smakiem, z wyczuwalną ostrą nutą papryki i aromatem wędzonego mięsa , odznacza się sos texas barbecue. Szarpane mięso w sosie własnym natomiast , daje możliwość wykreowania indywidulanych kierunków smakowych i zaoferowanie klientom unikalnej kompozycji przypraw i dodatków.
Wyroby AGRiCO HoReCa nie wymagają chłodzenia lub mrożenia, mimo iż nie zawierają konserwantów. Długi termin przydatności produktów został osiągnięty dzięki wykorzystaniu tradycyjnej, znanej od 150 lat metodzie sterylizacji , przeprowadzonej przy użyciu nowoczesnych i bardzo precyzyjnych linii produkcyjnych.
Produkty AGRiCO HoReCa to gwarancja stałej jakości, smaku i bezpieczeństwa oraz pełna kontrola ilości zużywanego surowca mięsnego w działalności gastronomicznej. To także oszczędność czasu niezbędnego do przygotowania dania.